Foto: DELFI

Vecgada vakarā, 31. decembrī koncertzālē "Palladium" notiks jaunā britu folkroka karaļa King Charles uzstāšanās, bet pēc pusnakts jau 2013. gada 1. janvārī Latvijas publikas iemīļotas mūziķis spēlēs kā dīdžejs klubā "Piens", portālu "Delfi" informē "Positivus Music" pārstāvji.

"Palladium" koncerta norises laiki: ieeja no plkst.19:00, "KuchenBeat" uzstāšanās – plkst. 20:30, King Charles - plkst.22:00. Koncerts beigsies pusstundu pirms Jaunā gada iestāšanās – plkst.23:30.

Pirmie vakara viesi tiks sagaidīti ar svinīgiem "Black Balsam" kokteiļiem. Katram biļetes īpašniekam, "Palladium" koncerta vakarā būs iespējams piedalīties meet&greet izlozē, laimējot iespēju satikt pašu King Charles un sagaidīt pusnakti kopā ar mūziķiem, līdzi ņemot vienu draugu vai draudzeni. Izlozes anketas atradīsies "Palladium" koncertzāles telpās. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti no skatuves īsi pirms King Charles uzstāšanās.

King Charles 31.decembra vakarā priecēs "Palladium" apmeklētājus ar kompozīcijām no sava debijas albuma "LoveBlood", kā arī svaigām, iepriekš neatskaņotām dziesmām. Nesenā intervijā King Charles atklājis, ka viņa jaunie skaņdarbi būšot "mazāk popsīgi nekā pirmajā albumā" liekot klausītājiem dziļāk ieklausīties mākslinieka mūzikā un tajā atspoguļotajās tēmās.

Pēc Vecgada koncerta "Palladium", King Charles ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas "Piens" ceturtajos "Piena svētkos". Pasākumā spēlēs ar DJ setiem uzstāsies arī Mārtiņš Ķibers, Ilmārs Šlāpins, Alise Ģelze un Mārtiņš Grauds. "Piena svētkus" papildinās arī patiess festivāla prieks, atrakcijas, kaviārs, komplimenti un runas, sola organizatori.

Biļetes uz abiem pasākumiem nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs. King Charles "Palladium" koncerta biļešu cena – 18 lati. "Piena svētku" biļešu cena – 10 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!