Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē "Palladium", noslēdzot 2012. gadu, 31. decembra vakarā uzstāsies viens no šī brīža populārākajiem britu folkroka izpildītājiem King Charles, kurš jau vairākkārt viesojies Latvijā, "Positivus" festivāla ietvaros, portālu "Delfi"
informē "Positivus Music" pārstāvji.

Ekstravagantais mūziķis, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem Britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem. Šī gada maijā iznāca mākslinieka debijas albums "Loveblood".

"King Charles lieliski prot iedvesmot un saviļņot skatītājus - mākslinieka radītā mūzika ir dinamiska, atraisīta un neviltoti sirsnīga, kas jūtami izpaužas viņa koncertos. King Charles ir pazīstams ar kompozīcijām "Bam Bam", "Love Lust", "Lady Percy" u.c.," raksta koncerta organizatori.

Plašu ievērību Latvijas medijos King Charles ieguva jau 2011. gada "Positivus" festivālā, kad mūziķis pārsteidza un sajūsmināja klātesošos ar pārgalvīgu ģitārspēli uzrāpjoties "Tele2" skatuves konstrukcijās. Savukārt šīs vasaras festivālā King Charles ar pārliecību nostiprināja festivāla favorīta pozīciju ne tikai ar izcilu muzikālu priekšnesumu, bet arī skaidrā latviešu valodā paziņojot: "Es esmu karalis!"

Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Loru Mārlingu (Laura Marling), "Noah and the Whale", kā arī "Mumford and Sons", ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls "The Brightest Lights".

Biļetes uz Vecgada koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena sākot no 15 latiem. Biļetes "Positivus Music" reģistrētajiem lietotājiem būs pieejamas jau no ceturtdienas, 13.septembra, Biļešu Serviss kasēs. Biļetes iepriekšpārdošanā par īpašo cenu būs pieejamas tiem "Positivus Music" reģistrētajiem lietotājiem, kuri līdz 12.09.2012 (ieskaitot) būs reģistrējušies www.positivus.com. Akcija norisināsies tikai vienu dienu, līdz 13.09.2012. Biļešu skaits ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!