Foto: Kadrs no video

Lielbritānijas sabiedriskās televīzijas BBC šova ietvaros slavenā britu dziedātāja Adele pārsteigusi savas pašas kvēlākās fanes.

Piektdien, 20. novembrī, kad iznāca mūziķes jaunākais albums "25"', televīzijas kanāls publicēja video ar Adeles līdzinieču noklausīšanos. Lielākais pārsteigums konkursā gaidīja pašas noklausīšanās dalībnieces, kuras nezināja, ka sacentīsies kopā ar pašu dīvu.

Raidījuma ietvaros Adele pārtapa par Dženiju un ieguva mākslīgu degunu, kas pilnībā izmainīja izskatīgās sievietes ārieni. Viņa kopā ar pārējām "Adelēm" gaidīja savu uzstāšanās kārtu un tēloja lielu satraukumu.

Tas dziedātājai izdevās tik labi, ka, tikai uzsākot dziedāt, pārējās noklausīšanās dalībnieces viņu atpazina. Turklāt vairākas bija pilnīgi pārliecinātas, ka Adele ir Adele, kamēr dažām noticēt bija grūtāk. Galu galā Adeles noslēpums tika atklāts, un visas "Adeles" pievienojās dziesmai.

Kā vēlāk atzina vairākas konkursa dalībnieces, tas bijis pilnīgi negaidīts pārsteigums un liels saviļņojums satikt savu elku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!