Foto: Kadrs no video

Gatavojoties Gustavo repertuāra pēdējiem koncertiem, mūziķis Arstarulsmirus Arsujumfus-Tarus paziņojis to viesmāksliniekus, kā arī atklāj, kāds būs koncertu repertuārs. Vienā no koncertiem būšot arī kāds viesmākslinieks, kura vārdu mūziķis vēlas paturēt noslēpumā, taču atklāj, ka ar to kopā nācies uzstāties visplašākās auditorijas priekšā.

Zināms, ka uz skatuves kāps arī mūziķa ilggadējais draugs un kolēģis Jurgstulajstus (iepriekš zināms kā Čižiks) un Aleksandrs Volks, kura dziedājums ir dzirdams kompozīcijā "Everestā".

Pavadošā sastāvā uzstāsies trio Limonāde (daiļvokāli), Inga Deržnikele (vijole), Rasa Kumsāre (vijole), Guna Jegorova (alts), Māra Botmane (čells), Uģis Krišjānis (tastiņi), Linards Šveklis (ģitāra), Jānis Ansons (klarnete), Staņislavs Judins (basģitāra un kontrabass), Valters Līcis (vibrafons, zvaniņi un perkusijas), Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti) un DJ Rudd.

Video par Gustavo "Pēdējo kocertu" dziesmu sarakstu:

Jau iepriekš ziņots, ka Arstarulsmirus organizē pēdējos Gustavo repertuāra koncertus, kuri notiks 4., 5., 6., 7. un 8. februārī koncertzālē "Palladium". Koncertos tiks izpildītas kompozīcijas no albumiem "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā", "Trešā elpa" un "Pilsētas Portāls", kā arī vairāki līdz šim nedzirdēti skaņdarbi.

Mūziķis izvēlējies Gustavo kā skatuves tēlu ierakstīt Latvijas mūzikas vēsturē un pievērsties jaunas daiļrades radīšanai. Šī ir pēdējā iespēja Gustavo mūzikas cienītājiem četros noslēdzošajos koncertos un vienā papildkoncertā izbaudīt spilgtāko dziesmu izlasi no mākslinieka līdzšinējās daiļrades, norāda viņa pārstāvji.

Biļetes uz koncertiem pieejamas internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!