Aizvadītajā sestdienā, 29. augustā, Rīgā sava albuma "7 soļi svaiga gaisa" koncertturneju ar iespaidīgu šovu noslēdza grupa "Prāta vētra". Portāls "Delfi" piedāvā video ieskatu aizvadītajā koncertā.

Tāpat kā pārējos turnejas koncertos - Jelgavā, Ventspilī un Valmierā - arī šajā koncertā "Prātu vētru" iesildīja dīdžeju duets "Gribam būt dīdžejas" un grupa "Carnival Youth".

Pirms koncerta notika arī "Meet and Greet" - tie fani, kuriem bija veicies konkursā, ieguva iespēju satikt "Prāta vētras" dalībniekus, lai parunātos un uzņemtu kopīgus foto.

Grupas menedžments pēc koncerta ziņoja, ka kopumā koncerttūres koncertus klātienē vērojuši teju 100 000 klausītāju. Rīgas koncertā apmeklētāju skaits sasniedza 45 000, bet vēl vismaz 50 000 šovam sekoja līdzi no apkārtējo māju balkoniem, autobusu jumtiem un tiešraidē, kuru piedāvāja "LMT Straume"

Rīgas koncerts tika arī filmēts. Filmēšanas procesa tehniskais nodrošinājums ir iespaidīgākais Prāta Vētras vēsturē līdz šim. Koncerta filmēšanas komandā profesionāļi no visām Baltijas valstīm radīja materiālu, kurš būs baudāms rudenī gaidāmajā “7 soļi svaiga gaisa” koncertierakstā.

Vairāk nekā divu stundu garajā koncertā grupa izpildīja gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau Zelta statusu ieguvušā jaunākā studijas albuma "7 soļi svaiga gaisa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!