Īsi pēc iespaidīgā amerikāņu grupas "Foo Fighters" koncerta Lucavsalā, Rīgā, kāds no grupas tehniskās komandas darbiniekiem savā "Youtube" profilā publicējis vairāk nekā astoņas minūtes garu video par to kā viņam un grupai klājies Latvijā.

"Foo Fighters" komandas loceklis ar segvārdu Yetski publicējis video, kurā redzama gan pastaiga pa Vecrīgu, gan viesnīca, gan Lucavsalas teritorijas iekārtošana un skatuves uzbūve vēl pirms 20 000 lielā skatītāju pūļa ierašanās, ieskats mūzikas instrumentu arsenālā. Tāpat Yetski sniedz ekskluzīvu iespēju ieskatīties grupas pirmskoncerta mēģinājuma aizkulisēs, nelielu fragmentu no "Biffy Clyro" uzstāšanās un, protams, fantastiskus kadrus no "Foo Fighters" koncerta un publikas kori uzstāšanās kulminācijā.

Yetski "Youtube" blogā "Be a Roadie!" atrodami arī citi video no "Foo Fighters" Eiropas koncertiem, tai skaitā nule notikusī uzstāšanās Glastonberijas festivālā.

Jau ziņots, ka grupas "Foo Fighters" vienīgais koncerts Baltijā notika 21. jūnijā Rīgā, Lucavsalā, pulcējot aptuveni 20 000 lielu fanu auditoriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!