Foto: Kadrs no video

Daudzu "Grammy" balvu laureāts, amerikāņu ģitāras virtuozs Karloss Santana pēc daudzu gadu neredzēšanās ticies ar savu bijušo bundzinieku Markusu Melounu, kurš nu dienas vada kā bezpajumtnieks, kurš lūdz garāmgājējiem ēdienu Oklendas ielās.

Kā vēsta ārvalstu mediji, šī tikšanās notikusi pateicoties reportierim Stenlijam Robertsam, kurš sācis sarunu ar bārdaino vīru sarkanajā vējjakā, kurš tobrīd racies pa atkritumu kaudzi.

Sarunā ar žurnālistu Santanas bijušais bundzinieks pastāstījis par savu pēdējā laika lielāko veiksmi - 800 ASV dolāriem, kurus viņš atradis izmestu džinsa bikšu kabatā, kā arī atzinies, ka savulaik spēlējis pazīstamajā grupā "Santana Blues Band" un viņu dēvējuši par "Markusu Lielisko".

Tomēr pēc grupas izjukšanas pirms 40 gadiem Melouns nav varējis atrast citu darbu un kļuvis par bezpajumtnieku.

Pēc tam, kad video sižetu televīzijā ieraudzīja Santana, mūziķis pats centās atrast bijušo grupasbiedru, tomēr viņa centieni nevainagojās panākumiem. Tad viņš palūdza reportieri tikšanos noorganizēt.

Seno draugu tikšanās, kas iemūžināta video, bijusi ļoti sirsnīga. Video redzams, ka mūziķi apkampjas pēc daudzu gadu neredzēšanās.

"Es ļoti daudz lūdzos, lai šis brīdis kādreiz pienāktu," ar asarām acīs sacīja Melouns. Savukārt Santana teica: "Man ir liels gods būt tev blakus, Zini, es tik daudz esmu par tevi domājis," sirsnīgi teica Santana. Viņš arī apsolījis palīdzēt bijušajam grupasbiedram atkal atgriezties normālā dzīvē, taču netiek precizēts, kā savu ieceri plāno īstenot pasaulslavenais mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!