Foto: Reuters/Scanpix
Pazīstamie amerikāņu soulmūzikas izpildītāji Areta Frenklina un Stīvijs Vonders sestdien dziedās Vitnijas Hjūstones bērēs, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Tāpat ielūgumi uz dziedātājas bērēm adresēti arī viņas bijušajam vīram Bobijam Braunam, aktierim Kevinam Kostneram, ar kuru Hjūstone filmējusies kopā kinolentē "Miesassargs", kā arī televīzijas raidījumu vadītājai Oprai Vinfrijai.

Hjūstones bēres notiks Ņūdžersijas štatā, dziedātājas dzimtenē, klātesot viņas tuviniekiem un bēru ceremonija tiks translēta arī internetā.

Atvadīšanās no Hjūstones notiks baptistu baznīcā "Jaunā cerība", kur viņa, būdama maza meitene, dziedājusi korī.

Jau vēstīts, ka 11. februārī no dzīves pāragri aizgājusi amerikāņu dziedātāja un aktrise Vitnija Hjūstone Vitnija Hjūstone. Soulmūzikas zvaigzne tika atrasta mirusi vannā savā "Beverly Hilton"  viesnīcas numurā, kur viņa bija ieradusies, lai piedalītos "Grammy" balvas pasniegšanas ceremonijā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju dziedātāja nav mirusi vardarbīgā nāvē, tāpat pagaidām tiek uzskatīts, ka Hjūstone nebija lietojusi kādas aizliegtās vielas. Tiesa, tabloīdi ziņo, ka iepriekšējā vakarā pirms savas nāves Vitnija Hjūstone pamatīgi uzdzīvojusi viesnīcas bārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!