Foto: Publicitātes foto
10.decembrī klajā nāks liepājnieku grupas "Willow Farm" albums "Tev par to nekas nav jāzin'", portālu "Delfi" informē grupas runasvīrs Edgars Džiguns.

Lai arī grupa pastāv jau 17 gadus, šī ir pirmā reize, kad "Willow Farm" albums tiks izdots kompaktdiska formātā. Tā iznākšana tiks svinēta ar dažādām krāsām un noskaņām bagātu koncertu Latvijas 1. Rokkfejnīcā Liepājā. Koncerta sākums pulksten 22.

Uz skatuves kāps gan pasākuma vaininieki, gan "Willow Farm" ilggadējie draugi un līdzgaitnieki – grupas "Nasty Smile" un "Tumsa".

"Willow Farm" mūziķi iecerējuši albuma iznākšanu atzīmēt divās daļās – vispirms tiks nospēlēts jaunā albuma materiāls, bet turpinājumā būs iespēja atcerēties spilgtākos muzikālos mirkļus no grupas agrāko gadu daiļrades.

"No A līdz Z nospēlēt jauno materiālu ir liels izaicinājums arī mums pašiem. Liela daļa no tā ir tapusi studijā un nekad dzīvajā nav spēlēta. Gandrīz vai sanāk tā, ka pašiem jāmācās savas dziesmas no jauna," sastapts kāda mēģinājuma pīppauzē, smaidot stāsta grupas līderis Emīls Dreiblats. "Darbojamies, gatavojamies, būs jautri. Jau ir, pareizāk sakot!"

Jauno albumu Emīls Dreiblats īsumā raksturo ar vārdu "dažāds". "Tajā ir daudz nianšu, dažādu noskaņu un raksturu. Sākumā tas ir pat skarbs, pa vidu rosina uz pārdomām, bet izskaņā kļūst, es teiktu, meditatīvs," albumu ieskicē Emīls.

Interesanta albuma "Tev par to nekas nav jāzin'" prezentācijas koncerta nianse ir arī tāda, ka sitamo instrumentu sadaļā grupai "Willow Farm" pirmo reizi talkā nāks grupas "Tumsa" bundzinieks Kaspars Boroduško.

Albumā "Tev par to nekas nav jāzin`" iekļautās dziesmas: 1. "Džeks", 2. "Gaismas pielieta telpa", 3. "Kompleksu šarms", 4. "Tev par to nekas nav jāzin'", 5. "Ceļā uz Manhetenu", 6. "Sirds tik pilna", 7. "Toms un Džerijs", 8. "Gailis dziedāja", 9. "Atdoties", 10. "Sirdsapziņas", 11. "Dullais Dauka".

Mūzikas autors: Emīls Dreiblats. Teksts: Emīls Dreiblats (1., 4., 6., 8., 9., 10.), Ingus Bērziņš (1., 2., 3., 5., 7., 11.)

Bez grupas "Willow Farm" dalībniekiem Emīla Dreiblata (vokāls, ģitāra), Aleksandra Krasavina (ģitāra) un Ulda Nolmaņa (bass) albuma ierakstā piedalījušies arī Matīss Pavītols (bungas un balss), Oleksijs Demčenko (trompete), Egils Mežs (taustiņi), Normunds Kalniņš (akordeons). Dziesmas ierakstītas studijā "FM Sound Studio" Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!