Foto: Kristaps Kalns

Turpinot tradīciju, ziemas saulgriežos postfolkloras grupa "Iļģi" aicina uz nakts koncertiem, kas šogad notiks K.K. fon Stricka villā. Koncerti 21. decembrī jau izpārdoti, taču ieplānoti arī papildkoncerti 20. decembrī – gan vēlā vakara stundā plkst. 22.00, gan mazākiem klausītājiem piemērotākā laikā plkst. 19.00, portālu "Delfi" informē rīkotāji.

Koncertos skanēs jau iemīļotas un arīdzan jaunas dziesmas, kuru pamatā ir latviešu tradicionālās melodijas "Iļģu" aranžējumā.

"Personīgi man šie ir mīļākie un izjustākie koncerti gadā. Zinu, ka ir cilvēki, kas nāk katru gadu tieši uz ziemas saulgriežu koncertiem, tā kļuvusi par neatņemu svētku tradīciju. Priecāsimies satikt mūsu ilggadējos mūzikas cienītājus, kā arī jaunus klausītājus un, protams, arī bērnus," saka Ilga Reizniece.

Koncertā piedalīsies "Iļģi" – Ilga Reizniece (balss, vijole), Māris Muktupāvels (balss, dūdas, kokle, akordeons), Gatis Gaujenieks (balss, basģitāra, ģīga), Mārtiņš Linde (bungas, perkusijas), kā arī Gints Sola (akustiskā ģitāra) un soliste Zane Šmite (balss).

Biļetes uz koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!