Foto: DELFI

12. maijā pulksten 12.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē notiks Mātes dienai veltīts akustiskais koncerts "Igo: Mātei", kurā uzstāsies dziedātājs Igo, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Igo akustiskais koncerts "Ziemeļblāzmā" gaidāma kā neformāla, sirsnīga tikšanās un vienlaikus dziedātāja veltījums visām mātēm, meitām, sievietēm. Igo, būdams ne tikai dziedātājs, bet arī mākslinieks un dzejnieks, iecerējis papildināt koncertu ar saviem dzejoļiem, stāstiem par bērnību, atmiņām par savu mammu.

Koncerta klausītāji dzirdēs gan iemīļotās Igo dziesmas, gan arī jaunus skaņdarbus, kas tapuši kopā ar Jāni Strazdu: "Ugunszīme", "Ieelpots", "Ar Tevi", "Vējš sola lapai debesis", "Mēs ejam", "Ja tā nav", "Vēstule", "Dzeltenās kurpes", "Zīlīte" un daudzus citus.

Koncertā Igo vokālu papildinās ģitāras virtuoza Aivara Hermaņa ģitārspēle. Paralēli koncertam būs skatāma neliela Igo grafikas darbu izstāde. Pēc koncerta apmeklētājiem būs iespēja aprunāties ar mākslinieku un iegūt autogrāfus.

Ielūgumus uz koncertu var saņemt Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!