Foto: Publicitātes foto

Aprīļa izskaņā iznācis žurnāla "Mūzikas saule" pavasara laidiens ar vijolnieci Evu Binderi uz vāka. Šoreiz žurnāla uzmanības lokā – vijole.

Žurnāla pavasara laidienā iespējams lasīt par to, kā audzēkņi atminas Izrailu Abramisu, Voldemāru Stūrestepu un Voldemāru Šeļegovu, bet laikmeta liecinieki atceras Filipu Hiršhornu un Ojāru Kalniņu.

Inese Žune jaunākajā "Mūzikas saules" izdevumā vēsta par brīnumbērnu Olafu Ilziņu un dēkaini Georgu Lapensonu, bet Gunda Vaivode sarunājas ar Leonīdu Kavakosu. Juris Griņevičs vērtē 20. gadsimta pirmās puses vijolnieku ieskaņojumus, bet Inga Žilinska izjautā vijolnieci Evu Binderi.

Tāpat jaunākajā izdevumā iespējams lasīt sarunas par Mūzikas ierakstu gada balvas vērtēšanas kritērijiem, ieskatīties Intas Balodes, Raimondas Galkinas un Indras Reinholdes meklējumos dejas terminoloģijas laukos, kā arī uzzināt jaunāko par izdotajiem mūzikas ierakstiem.

Žurnālu var iegādāties "Valtera un Rapas" grāmatnīcā, galerijā "Istaba", "Narvesen" veikalos, "Rimi" un citos lielveikalos, "Plus Punkta" un citos kioskos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!