Foto: Publicitātes foto

Bērnu un ģimeņu mūzikas projekts "Brīnumskapis" pirms Ziemassvētkiem dāvina klausītājiem vēl vienu jaunu dziesmu "Elektriskā ģimene" un publicē tās videoklipu.

""Brīnumskapja" direktors Kaķītis Laķītis kādu dienu apsēdās un nebilda ne vārda, jo, izrādās, telefons, kurā viņš runāja katru dienu, bija kas neparasts - tajā dzīvoja Elektriskā ģimene.

Leģenda stāsta, ka reiz satikās divi mīlnieki – Plusiņa un Mīnusiņš. Tā bija mīlestība no pirmā acu mirkļa, tik stipra, ka ikreiz, kad viens otram tuvojās, visi tuvākie Pudeļu korķi gāja pa gaisu un starp abiem dzirksteles vien šķīda. Nepagāja ne nākamā sekunde, kad abiem piedzima trīs dēli – Omiņš, Voltiņš un Ampēriņš," par dziesmu raksta tās veidotāji.

Elektriskā ģimene, reizē bīstama un mīļa, Brīnumskapī iededz neskaitāmas Ziemassvētku gaismiņas. Arī "Brīnumskapis" nepaliks parādā, jo tajā ir radusies jauna dziesma par ģimeni, kura ir tik cieši saistīta, ka nespēj dzīvot viens bez otra.

"Elektrība ir mums visapkārt – ikvienā mājā, dzīvoklī un arī pilsētas ielās, tā dzīvo vados un ir neredzama, un nesataustāma. Neredzamā Elektrība un Elektriskā Ģimene dara labus darbus un ir neatkarīga – tā ir pieaugušo un bērnu draugs, kuru nedrīkst traucēt, aiztikt un sadusmot, jo tajā brīdī kļūst ļoti bīstama un nedraudzīga," tā "Brīnumsapja" varoņi.

"Brīnumskapis" aicina Latvijas ģimenes ar bērniem svinēt Ziemassvētkus kopā Valmierā, Rīgā un Jelgavā.

22.12.2017. plkst. 14.00 Koncertzāle " Valmiera"
26.12.2017. plkst. 15.00 un 18.00 Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejs Rīgā
30.12.2017. plkst. 16.00 Zemgales Olimpiskais Centrs, Jelgava

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, internetā un koncertu norises vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!