Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms sava jaunākā albuma "Mēs pārejam uz tu" prezentācijas, dziedātāja Aija Andrejeva laidusi klajā jaunu radiosinglu "Blēņas".

Dziesmas pirmatskaņojums notika konkursa "Supernova" pusfinālā, kur Aija Andrejeva uzstājās kā īpašā viešņa.

"Februārī nāk klajā mans jaunais albums, sākas koncertturneja. Februāris ir mīlestības mēnesis. Valentīndiena saistās ar balādēm, bet mēs gribam pablēņoties un klausītājiem nododam šo vieglo, naivo, koķeto dziesmu "Blēņas", kas būs arī nākamais radio singls," iepriekš teikusi Andrejeva. Dziesmas autors un producents ir Kaspars Ansons.

Jau ziņots, ka jaunais albums pie klausītājiem nonāks jau 7. februārī, bet 14. februārī ar koncertu Rēzeknē, Latgales Vēstniecībā "Gors" sāksies Aijas Andrejevas „Mēs pārejam uz tu" prezentācijas koncerti, kuros tiks izdzīvotas un izspēlētas dziesmas gan no jaunā albuma, taču arī visu sen iemīļotas dziesmas netiks turētas zem pūra, bet, kā saka Aija, tās iegūs citu krāsu un skanējumu.

Jaunā albuma prezentācijas koncertos uz skatuves Aija kāps kopā ar jaunu pavadošo sastāvu: Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Kaspars Pļavnieks (bungas), Toms Veismanis (basģitāra), Toms Mikāls (taustiņi), Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis).

Aijas Andrejevas koncerti "Mēs pārejam uz tu" notiks:

14. februārī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors"
24. februārī Jelgavas Kultūras namā
9. martā Valmieras Kultūras centrā
17. martā Liepājas teātrī
23. martā Rīgā, koncertzālē "Palladium"

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!