Foto: Katrīna Neiburga, Andris Eglītis
Ansamblis "Manta" laidis klajā jaunu dziesmu "Zīme", kas ir priekšvēstnesis jaunam grupas albumam "Karaliene Anna". Dziesmas teksta autors – Žebers (mākslinieks un dzejnieks Andris Breže – red.).

Kā portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji, jaunais albums ir ierakstīts un māsterēts Ingus Baušķenieka dzīvokļstudijā "Bicycle Systems".

"Tur ir ienestas un iznestas klavieres, izsmēķētas neskaitāmas cigaretes un sašķērēti simtiem metru lentas. Ir notikusi vērienīga fotosesija ar plikiem, iereibušiem cilvēkiem ziemas salā un cīņa par ideālo dizainu. Ir atrasti atbalstītāji, paldies viņiem! Igaunijas plašu fabrika ir pacietīgi pārtaisījusi vinila spiešanas matricas, kamēr beidzot izspiedusi tādu, kas mūs apmierina. "AirPrint" tipogrāfija ir izdomājusi, kā vienā iepakojumā iedabūt divas plates. Visi šie procesi ir aizņēmuši teju pusotru gadu. Tikmēr arī grupā ir notikuši dažādi procesi, kuru dēļ "Manta" pēdējo pusgadu ir pavadījusi tik aktīvi kā hibernējies āpsis," raksta grupas "Manta" dalībnieki.

Jau marta beigās vai pašā aprīļa sākumā varat gaidīt jauno albumu un tam sekojošu koncertturnejai. Kā raksta ansamblis "Manta" – sekojiet informācijai un nepalaidiet garām zīmes!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!