Pirmdien, 9. novembrī, klajā nāks Imanta Ziedoņa fonda "Viegli" trešais mūzikas albums "Loks paliek vaļā". Ar albuma izdošanu fonds ieskandina ikgadējos ziemas koncertus, kas notiks Latvijas Dzelzceļa muzejā Rīgā, 13., 14. un 15. decembrī, informē fonda pārstāvji.

Biļešu pārdošana uz koncertiem sāksies 10. novembrī plkst. 12:00 portālā "Ekase.lv".

"Delfi Kultūra" piedāvā noklausīties arī jaunā albuma singlu "Mazā dziesma". Mūzikas autors - Jānis Holšteins-Upmanis. Fonda pārstāvji stāsta, ka šī un citas dziesmas drīzumā būs pieejamas arī "iTunes", "Spotify" un citās vietnēs.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Maza_dziesma.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" dibināts 2010. gada pavasarī, lai īstenotu fonda patronam – dzejniekam Imantam Ziedonim tuvu misiju: "Latvija ir brīnumskaista zeme, bet skaistajam jāpalīdz parādīties". Fonda mērķis ir atbalstīt un veicināt jaunradi Latvijā, veicinot Imanta Ziedoņa ideju īstenošanos un vērtību turpināšanos, atbalstot radošas, neparastas idejas un, veidojot sabiedriskus projektus, kas atklāj Latvijas skaistumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!