Foto: Publicitātes foto

Pēc divu gadu klusēšanas grupa "Laika suns" laidusi klajā jaunu dziesmu "Sitīsim logus!", kurai tapis arī video, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Pēdējos divus gadus "Laika suns" pavadīja iekšējos meklējumos par to, ko nozīmē būt rokgrupai šajā gadsimtā. Ar daļēji rastu atbildi grupa atgriežas publiskā dzīvē ar jaunu dziesmu "Sitīsim logus!" un izziņotu dalību vasaras mūzikas festivālos," raksta grupas dalībnieks Kārlis Josts.

Dziesma "Sitīsim logus!" saturiski ir par to pacilājošo un eiforisko sajūtu, ko reizēm var piedzīvot, dodoties pretī brīvam vasaras vakaram. Dziesmas video ir gandrīz dokumentāls portrets tam mirklim, kas fiksēts dziesmas vēstījumā – brīdim, kad esi rokzvaigzne, deju grīdu karalis vai vienkārši piedzīvo īpaši pacilātu garastāvokli.

"Laika suns" šovasar būs redzams klātienē piecos koncertos:

21.07. "Positivus", Salacgrīva;
28.07. Sabiles vīna svētki;
04.08. "Summersound", Liepāja;
08.08. Karla fon Stricka villa, Rīgā;
11.08. "Tintes" festivāls, Valmierā.

"Laika suns" ir grupa no Rīgas, kas spēlē kopš 2013. gada un ir izdevusi divus albumus – "Nakts karalis" un "Gaismas lādiņš". 2015. gadā izdotais "Gaismas Lādiņš" bija nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai kā gada labākais "Alternatīvais un indie mūzikas albums", kā arī "Austras" balvai kā gada labākais albums.

Grupā spēlē Arnis Račinskis, Kārlis Josts, Elvijs Pārpucis un Pēteris Lunde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!