Foto: Publicitātes foto
Igauņu alternatīvā roka grupa "Sibyl Vane" piedāvā dziesmu "Clusterfuck" kā priekšvēstnesi drīzumā gaidāmajam otrajam studijas albumam, portālu "Delfi" informē grupas izdevēji "I Love You Records".

"Clusterfuck" ir enerģiska kompozīcija, kas parāda grupas attīstību aranžējumā un skanējumā. "Sibyl Vane" dziedātāja un ģitāriste Helēna Randlahta uzskata jauno singlu par jaunas ēras sākumu grupas radošajā dzīvē.

"Līdz šā albuma pabeigšanai mēs nogājām garu un līkumotu ceļu. Pirms mūsu debijas albuma "Love, Holy Water and TV" izdošanai 2012. gadā mēs mēnešiem dzīvojām mēģinājumu telpā un atzinīgās atsauksmes par šo ierakstu bija ieguldītā darba rezultāts. Pēdējos gados mēs apkopojām idejas un strādājām pie detaļām, kuru noslīpēšanai nepietika laika sakarā ar aktīvo koncertēšanu. Taču beidzot jūtamies gatavi parādīt mūsu pabeigto darbu. Esam ļoti pacilāti un vēlamies pateikties visiem faniem un labajiem cilvēkiem, kas mūs atbalstīja visu šo gadu garumā," stāsta Helēna Randlahta.

"Sibyl Vane" 2010. gadā Pērnavā, Igaunijā, dibināja dziedātāja un ģitāriste Helēna Randlahta un basģitārists Heiko Lēsments. Grupas pirmo albumu "Love, Holy Water and TV" 2012. gada novembrī izdeva Latvijas mūzikas apgāds "I Love You Records" un jau dažas dienas vēlāk "Sibyl Vane" iesildīja amerikāņu grupu "Garbage" viņu vienīgajā Baltijas koncertā "Palladium" zālē Rīgā.

"Sibyl Vane" spēcīgās dziesmas un aizrautīgā uzstāšanās maniere drīz izpelnījās mūzikas speciālistu un fanu uzmanību. Pēdējos gados grupa ir nospēlējusi vairāk nekā 100 koncertu Baltijas valstīs, Somijā un Zviedrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!