Pirms valsts svētkiem pirmizrādi piedzīvojusi jauna pašmāju ģimenes filma "Circenīša Ziemassvētki", kurā jaunā skanējumā atdzimusi grupas Jumprava 1989. gadā izdotā Ziemassvētku dziesma "Svētvakars".

Šoreiz filmai to iedziedājis režisors un grupas "Jumprava" Aigars Grauba kopā ar meitu Mariju Graubu, kura redzama arī filmā apņēmīgās policistes Kambalas lomā. Mazās meitenes sapnis dziedāt šo dziesmu kopā ar tēti ir piepildījies pēc 33 gadiem. Dziesmas mūzikas autors ir Aigars Grauba, tekstu rakstījis Jānis Baltauss.

Atgādinām, ka filmas pirmizrāde notika 17. novembrī kinoteātrī "Kino Citadele", pulcējot filmas radošo komandu, aktierus un viesus.

Filmas "Circenīša Ziemassvētki" stāsta pamatā ir visiem zināma pirmssvētku satraukuma un ģimenes strīda klātesamība, kas izvēršas neticamā notikumu virknējumā. Policista Ervīna Dambja ģimene sliktā noskaņojumā ierodas savā lauku mājā un sastop Ziemassvētku vecīti. Mazā Marta un brālītis Toms viņu iesaista savas ģimenes glābšanas plānā. Vecāki sāk gatavoties svētkiem, nemaz nenojauzdami, ka sastaptais Ziemassvētku vecītis ir no cietuma izbēgušais Bruno Circenis.

Piedāvājam aplūkot foto no filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!