Latviešu mūziķis un producents Rihards Fedotovs, plašāk pazīstams kā Rick Feds, sadarbojoties ar vokālisti Unu Danielu Aizgali, radījis kaverversiju populārā Eda Šīrana mūziķa dziesmai ''Thinking out Loud''.

Virtuozā kaverversija tapusi dzīvajā izpildījumā, ierakstot dažādus akustiskos un elektroniskos instrumentus, izmantojot "looping" veida principa performanci. Izveidotās kaverversijas savdabīgais stils raksturojams kā Future soul, ar Beat music piegaršu, atsvaidzinot Eda Šīrana skaņdarba skanējumu ar pavisam citiem akcentiem.

Rick Feds mūzikas radīšanas pamatā tiek izmantots sempleris ''Ableton PUSH'', kas dod mūziķim iespēju realizēt precīzi savas virtuozās muzikālās ieceres. Mūziķis jau iepriekš bijis pazīstams ar inovatīvo pieeju skaņu radīšanai un moderno tehnoloģiju sasaistes iespējas savās interaktīvajās audiovizuālajās performancēs. Sadarbojoties ar latviešu un ārzemju māksliniekiem tiek radīti priekšnesumi, kas pārsteiguši cilvēkus ar novatorismu un ieguvuši atzinību dažādos mūzikas un video mākslas forumos – ''Gamma Music Institute'', ''Loft Music Academy'', ''Ableton''u.c.

Talantīgā mūziķa performances būs vērojamas februārī arī Ņujorkā un Filadelfijā, ASV turnejas ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!