Pašmāju psihodēliskā roka ansamblis "The Pink Elephant" turpmāk būs pazīstams kā "The Bad Tones". Līdz ar izmaiņām mūziķi izdevuši arīdzan jaunu singlu "Hot Headed Woman" un videoklipu, kā arī izziņojuši īpašu nosaukuma maiņas koncertu, kas 1. augustā notiks klubā "One One", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

1. augusta koncertā ansambļa mūziķi Edvards Broders, Rūdolfs Ozols, Alberts Levics un Kalvis Sležis uzstāsies trīs reizes jeb trīs setos. Pirmajā kā "Sugar Sugar" (sastāvs, kurā tiek izpildītas dažādas rokenrola un blūza standartu kaverversijas), otrajā tiks izpildīts materiāls no abiem "The Pink Elephant" albumiem "Mellowing" un "Casette Concert", savukārt trešajā gaidāms pirmatskaņojums jaunajai "The Bad Tones" mūzikai. Pirms koncerta un starp tā daļām uzstāsies DJ Aleksis Luriņš.

Biļetes būs pieejamas koncerta dienā pie ieejas klubā "One One" (Šarlotes ielā 18a), to cena – 5 eiro. Sākums pulksten 19.00. Jaunais singls "Hot Headed Woman" pieejams "Spotify", "iTunes", "Deezer" un citās digitālajās mūzikas platformās.

Spriedzes filmas stilistika ieturētā videoklipa režisors ir Kārlis Lesiņš, producents – Dominiks Jarmakovičs, operators – Mārtiņš Jurevics, bet montāžas režisors – Oskors Morozs.

Grupa izsaka pateicību Latvijas Kultūras akadēmijai, "BBrental.eu", "Woodpecker pictures", "Airsoft izklaide" un Rīgas pašvaldības policijai par palīdzību klipa tapšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!