Foto: Publicitātes attēls

Lai gan ārkārtējās situācijas ierobežojumi ir daļēji atviegloti, tomēr "Paliec mājās!" ir joprojām aktuāls aicinājums. Portāls "Delfi" atgādina, ka joprojām ir būtiski bez vajadzības neapmeklēt sabiedriskas vietas un ievērot sociālo distancēšanos. Tāpēc turpinām piedāvāt izglītojoši izklaidējošo tiešsaistes radījumu "#PaliecMājās ar Delfi". Divpadsmitā raidījuma viesis otrdien, 26. maijā, bija pavārs Mārtiņš Sirmais.

Raidījumu "#PaliecMājās ar Delfi" vada "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, kurš zināms arī kā "stand-up" komiķis un repa supergrupas "Singapūras satīns" dalībnieks, – Edgars Bāliņš vai "Delfi žurnāli" sociālo tīklu satura redaktore Andra Čudare. Viņu abu vadībā ik otrdienas un ceturtdienas vakaru pulksten 19.00 notiks interaktīvas diskusijas un aktivitātes kopā ar sabiedrībā labi zināmiem cilvēkiem.

Raidījuma viesi būs gan populāri aktieri, mūziķi un rakstnieki, gan rūdīti komiķi, sportisti un pat iluzionisti, kuri ļaus ielūkoties savā ikdienas dzīvē, ar savu talantu un priekšzīmi aicinot ikvienu palikt mājās un rūpēties gan par savu fizisko, gan garīgo veselību.

Tā kā "#PaliecMājās ar Delfi" būs tiešraides raidījums, skatītājiem būs iespēja iesaistīties ar saviem jautājumiem, padomiem un lūgumiem raidījuma viesim, tos pievienojot Delfi "Facebook" konta komentāros. Savukārt tiem, kuri nepaspēs noskatīties raidījumu tiešraidē, pēcāk būs iespēja to noskatīties ierakstā portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!