Foto: Publicitātes attēls
Šonedēļ valstī oficiāli beidzas trīs mēnešus ilgusī ārkārtējā situācija, līdz ar to noslēgsies arī raidījums "#PaliecMājās ar Delfi". Tomēr atgādinām par būtiskajiem un joprojām aktuālajiem higiēnas un distancēšanās noteikumiem – regulāri mazgāt rokas un ieturēt divu metru distanci. Viens no raidījumu noslēdzošajiem viesiem šonedēļ bija reperis Ozols, kurš ar raidījuma vadītāju Andru Čudari sarunājās otrdien, 9. jūnijā.

Līdz šim jau izskanējuši piecpadsmit raidījumi "#PaliecMājās ar Delfi".

Raidījuma viesi bijuši gan populāri aktieri, mūziķi un rakstnieki, gan rūdīti komiķi, sportisti un pat iluzionisti, kuri ļāvuši ielūkoties savā ikdienas dzīvē, ar savu talantu un priekšzīmi aicinot ikvienu palikt mājās un rūpēties gan par savu fizisko, gan garīgo veselību.

Tā kā "#PaliecMājās ar Delfi" būs tiešraides raidījums, skatītājiem būs iespēja iesaistīties ar saviem jautājumiem, padomiem un lūgumiem raidījuma viesim, tos pievienojot Delfi "Facebook" konta komentāros. Savukārt tiem, kuri nepaspēs noskatīties raidījumu tiešraidē, pēcāk būs iespēja to noskatīties ierakstā portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!