Foto: DELFI

"Paliec mājās!" ir aicinājums, kuru šobrīd izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ labi zina daudzi cilvēki visā pasaulē, un tam pievienojas arī portāls "Delfi", piedāvājot jaunu izglītojoši izklaidējošu tiešsaistes radījumu "#PaliecMājās ar Delfi". Septītā raidījuma viesis ceturtdien, 30. aprīlī, bija dziedātājs un TV raidījumu vadītājs Roberto Meloni.

Raidījumu "#PaliecMājās ar Delfi" vada "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, kurš zināms arī kā "stand-up" komiķis un repa supergrupas "Singapūras satīns" dalībnieks, – Edgars Bāliņš. Viņa vadībā ik otrdienas un ceturtdienas vakaru pulksten 19.00 notiks interaktīvas diskusijas un aktivitātes kopā ar sabiedrībā labi zināmiem cilvēkiem.

Raidījuma viesi būs gan populāri aktieri, mūziķi un rakstnieki, gan rūdīti komiķi, sportisti un pat iluzionisti, kuri ļaus ielūkoties savā ikdienas dzīvē, ar savu talantu un priekšzīmi aicinot ikvienu palikt mājās un rūpēties gan par savu fizisko, gan garīgo veselību.

Tā kā "#PaliecMājās ar Delfi" būs tiešraides raidījums, skatītājiem būs iespēja iesaistīties ar saviem jautājumiem, padomiem un lūgumiem raidījuma viesim, tos pievienojot Delfi "Facebook" konta komentāros. Savukārt tiem, kuri nepaspēs noskatīties raidījumu tiešraidē, pēcāk būs iespēja to noskatīties ierakstā portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!