Foto: Publicitātes foto
No 14.jūlija būs pieejams jauns interneta produkts "www.pieci.lv" un aplikācija "Pieci", kas veidotas ar mērķi – nodot festivāla sajūtu audi tiešraidēs pirms "Positivus", kā arī festivāla laikā.

Kā portālu "Delfi" informē produkta radītājis, "Pieci" ir par brīvu un radīts ar "Latvijas Radio" iniciatīvu, iesaistoties mobilo sakaru operatoram "Tele2", "Positivus", "Inbox.lv" un Tomam Grēviņam.

"Positivus Music" valdes loceklis Ģirts Majors: "Katra aktivitāte mūzikas mediju laukā dod neatsveramu ieguldījumu mūzikas dzīves popularizēšanā. Redzot profesionāļus un resursus, kuri iesaistīti šī projekta veidošānā, es nākotnē sagaidu, ka pieci.lv kļūs par autoratīvu mūzikas kanālu."

www.pieci.lv ietver interneta platformu un to papildinošu klausāmu aplikāciju, kas nav ierobežota kādā konkrētā formātā. Pieslēdzoties internetam, to var lejupielādēt un lietot datorā, telefonos un planšetdatoros. Šobrīd klausāmo aplikāciju var izmantot tālruņos ar "Android" operētājsistēmu, savukārt tuvākajās dienās būs pieejama arī aplikācija "iPhone" tālruņiem.

Nedēļā pirms "Positivus" aplikācijas lietotājiem būs iespēja klausīties labākos pēdējo gadu festivāla koncertierakstus. Tāpat šī gada festivāla laikā notiks īpašas tiešraides, ko ar savu neatkārtojamo rokrakstu veidos un piedāvās Toms Grēviņš.

Jaunā aplikācija tika prezentēta ar asprātīgu iepazīšanās video:


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!