Foto: Publicitātes foto
Festivāla "Positivus" pirmās diennakts laikā reģistrēti 12 notikumi, kuros bija nepieciešama policijas klātbūtne un lielākā daļa saistīti ar nelikumīgu narkotisko, psihotropo vielu apriti, portālu "Delfi" informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes inspektore Sintija Virse.

Par neatļautu narkotisko vielu glabāšanu tika aizturēti četri Igaunijas pilsoņi, divi Lietuvas pilsoņi un divas latvietes. Vienā no gadījumiem sākts kriminālprocess, pārējiem draud administratīvais sods. 

Kriminālatbildība draud kādam 1986.gadā dzimušam Igaunijas pilsonim, kurš policijas redzeslokā nonāca šorīt pēc pulksten 3:00. Pie vīrieša policija atrada un atsavināja trīs iepakojumus ar nezināmas izcelsmes zaļas krāsas vielu.

Savukārt piektdien ap 23:00 stipri iereibušam vīrietim konflikta laikā ar kādu pagaidām nenoskaidrotu personu nodarīti miesas bojājumi. Cietušajam sniegta medicīniskā palīdzība. Vakara gaitā administratīvo sodu saņēmuši divi pasākuma apmeklētāji, kuri uzvedība bija neadekvāta.

Situācija uz ceļiem bijusi visai mierīga. Īslaicīgi sastrēgumi veidojās vien Salacgrīvas pilsētā, kad bija vērojams lielāks apmeklētāju pieplūdums, bet citviet satiksmes plūsma uz pasākumu noritēja raiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!