Foto: Publicitātes attēli
"Positivus" festivāla laikā, no 19. līdz 21.jūlijam, apmeklētāji varēs nosūtīt pastkartes saviem iecienītajiem mūziķiem.

VAS Latvijas Pasts sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Plone informē, ka tāpat ikvienam festivāla dalībniekam būs iespēja nosūtīt "Positivus" pastkartes ar īpašo festivāla zīmogu ārpus festivāla teritorijas esošiem draugiem, radiem vai kaimiņiem uz jebkuru pasaules valsti.

"Positivus" festivālam piešķirts unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla īpašās pasta nodaļas. Latvijas Pasta Eksprespasta nodaļas darbosies divās festivāla vietās - pie telšu pilsētiņas un festivāla teritorijā.

Latvijas Pasta Eksprespasts jau otro gadu "Positivus" apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju savlaicīgi nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas, un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Nodot nosūtīšanai mantas uz "Positivus" festivāla teritoriju varēs 33 Latvijas Pasta nodaļās. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 23.jūlijā.

2012.gadā festivāla "Positivus" laikā visvairāk pastkaršu saņēma "Instrumenti", "Damien Rice", "Keane" un "King Charles". Pērn ārpus festivāla teritorijas tika izsūtītas vairāk nekā 800 pastkartes, no kurām aptuveni 35% aizceļoja pie adresātiem ārpus Latvijas teritorijas. 

Sīkāka informācija par Eksprespasta pakalpojumiem "Positivus" festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama šeit.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā - Positivus festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz "Tele2" skatuves uzstāsies "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Crystal Castles", Tom Odell, Michael Kiwanuka, "Jauns mēness", Willy Moon, "The Joy Formidable", Elektro Guzzi, "Latvian Blues Band" un Iiris.

Uz "Nordea" skatuves uzstāsies "Zodiaks", "!!!" ("chk chk chk"), C2C, "Palma Violets", "Charli XCX","Efterklang", "The Sound Poets", John Grant, "Team Ghost", "Suuns","No Ceremony", Darwin Deez, "Rasabasa" un "Twenty One Pilots".

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un "Nordea" bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena 37 lati, ar telts vietu - 41 lats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!