Foto: Kaspars Garda, Rīga 2014

18. un 19. jūlijā "Positivus" festivāla trīs dienu un trīs dienu ar telts vietu biļetes būs iespējams samainīt pret ieejas aprocēm, ierodoties personīgi "Rīga 2014" radoši informatīvajā telpā "Esplanāde 2014", informē "Positivus" preses dienesta pārstāve Linda Igolniece.

Rīgā visērtāk apmainīt biļetes pret aprocēm varēs no ceturtdienas, kad Esplenādē darbosies Positivus Festivāla "check in" telts. Ceturtdien un piektdien to varēs izdarīt no pulksten 12:00 līdz 20:00. Apmaiņa būs iespējama tikai ierodoties personīgi, jo aproces tiks aiztaisītas uz vietas.

Organizatori atgādina festivāla ierasties laicīgi. Ja tas tiks izdarīts līdz piektdienas pulksten 17:00, aptuvenais gaidīšanas laiks pie ieejas varētu būt ap 30 minūtēm, ierodoties no 17:00 – 19:00, būs jārēķinās ar aptuveni stundu ilgu stāvēšanu rindā, savukārt pēc pulksten 19:00 gaidīšanas laiks var būt ilgāks par stundu.

Arī Positivus VIP viesiem šogad būs iespēja iegūt aproces pie iebraukšanas atsevišķā VIP autostāvvietā, kas mazinās rindas.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā - "Positivus" festivāls šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz "Tele2" skatuves uzstāsies "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Crystal Castles", Tom Odell, Michael Kiwanuka, "Jauns mēness", Willy Moon, "The Joy Formidable", Elektro Guzzi, "Latvian Blues Band" un Iiris.

Uz "Nordea" skatuves uzstāsies "Zodiaks", "!!!" ("chk chk chk"), C2C, "Palma Violets", "Charli XCX","Efterklang", "The Sound Poets", John Grant, "Team Ghost", "Suuns","No Ceremony", Darwin Deez, "Rasabasa" un "Twenty One Pilots".

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un "Nordea" bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena 37 lati, ar telts vietu - 41 lats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!