Foto: Publicitātes foto
Otrdien, pulksten 11 portāls "Delfi" pārraidīs īpašu "Positivus" festivāla ieskandināšanai veltītu video tiešraidi no "Delfi.ee" redakcijas Tallinā, kur uzstāsies igauņu dziedātāja Iiris un grupa "Instrumenti".

Jāatzīmē, ka tieši 16. jūlijā Iiris svinēs savu 22. dzimšanas dienu un apmēram 30 minūtes garajā koncertā viņa dziedās trīs dziesmas. Kādas – to varēs noskaidrot otrdien no rīta.

Savukārt pēc tam Iiris kopā ar pašmāju muzikālās apvienības "Instrumenti" puišiem izpildīs viņu jaunāko veikumu – dziesmu "King of Wild Things". Tāpat "Instrumenti" izpildīs arī dziesmu "Zemeslodes" no sava pirmā albuma "Tru".

"Positivus" ieskandināšanas video tiešraide ar Iiris un grupas "Instrumenti" piedalīšanos būs pirmais gadījums, kad vienā "Delfi" redakcijā notiek pasākums, kuru pārraida arī citās. To varēs skatīties ne vien "Delfi.lv", bet arī "Delfi.lt" un "Delfi.ee".

Jau ziņots, ka uz "Tele2" skatuves uzstāsies "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Crystal Castles", Tom Odell, Michael Kiwanuka, "Jauns mēness", Willy Moon, "The Joy Formidable", Elektro Guzzi, "Latvian Blues Band" un Iiris.

Uz "Nordea" skatuves uzstāsies "Zodiaks", "!!!" ("chk chk chk"), C2C, "Palma Violets", "Charli XCX","Efterklang", "The Sound Poets", John Grant, "Team Ghost", "Suuns","No Ceremony", Darwin Deez, "Rasabasa" un "Twenty One Pilots".

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un "Nordea" bankomātos visā Latvijā. Trīs dienu biļešu cena 37 lati, ar telts vietu - 41 lats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!