Foto: DELFI

"Positivus" festivāla organizatori paziņojuši "Tallinn Music Week" programmu uz jaunās "Palladium" skatuves, kur sestdien uzstāsies īpaši izvēlētas igauņu grupas, kas pavasarī guvušas profesionāļu atzinību starptautiskajā "Tallinn Music Week" konferencē, portālu "Delfi" informē organizatoru pārstāve Zane Peneze.

"Positivus" apmeklētāji varēs baudīt igauņu šī brīža populārākās un labākās mūzikas izpildītājus no visplašākā žanra spektra. "Abraham's cafe" izpildīs ebreju un arābu folkmūzikas stila mūziku, "Elephants from Neptune" spēlēs roku/blūzu, "Animal drama" pazīstama ar savu vieglo, pozitīvo un melodisko indie poproku.

Savukārt "Talbot" spēlēs smago psihodēlisko mūziku, Tīts Kikass ar elektrisko vijoli radīs savdabīgas, jaunas un neparastas skaņas, bet "State of Zoe" priekšnesumos elektronika satiekas ar akustisko mūziku; melodiskajai popgrupai "Dahling" raksturīgs roks ar dziļdomīgiem tekstiem, savukārt Sethh savos priekšnesumos eksperimentē gan ar vokālu, gan ar humora izjūtu.

"Tallinn Music Week" (TMW) ir mūzikas industrijas konference un viens no lielākajiem iekštelpu festivāliem Baltijā. TMW misija ir celt Igaunijas mūzikas reputāciju starptautiskā mērogā. Katru pavasari Tallinā notiek konference, kurā mūzikas industrijas spēlētāji no visas Eiropas diskutē par mūzikas biznesu un radošajām industrijām, savukārt festivālā šopavasar uzstājās 183 grupas no Igaunijas un Eiropas, tostarp arī no Latvijas.

Atgādinām, ka šajā pavasarī "Positivus" festivālam bija sava skatuve "Talinn Music Week" konferencē, uz kuras koncertēja Instrumenti, kā arī citas Latvijas grupas.

'Positivus' galveno skatuvju programma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!