Foto: Publicitātes foto

No 15. līdz 31. martam ikkatram interesentam, kas jau apgūst kādu no radošajām profesijām vai vēlas lietderīgi pavadīt laiku un iegūt vērtīgas zināšanas, tiešsaistē pieejamas "Profesionāļu meistarklases izaugsmei"!

Kam ir jāpiemīt un kas ir jāzina, lai spētu sevi pierādīt un konkurēt izvēlētajā profesijā? Atbildes uz šiem jautājumiem sniegs radošās industrijas profesionāļi, kuri dalīsies savās zināšanās un praktiskos piemēros, kas balstīti katra paša pieredzē. Fundamentāla "esence" par svarīgāko.

Meistarklases vadīs: dziedātāja Ieva Kerēvica, aktrise Rēzija Kalniņa, televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, "Carnival Youth" un Chris Noah menedžmenta vadītāja un oficiālā "Sony Music" mūzikas ierakstu kompānijas pārstāve Latvijā Guna Zučika, festivāla "Positivus" organizators Ģirts Majors, tērpu mākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis, mūziķis Aivars Hermanis, režisore Dita Torstere-Stepīte un mūzikas producents Kaspars Ansons.

Programma sastāv no trīs cikliem:

1. Vokāls, mūzikas producēšana, skatuves stila kultūra. Vada: Ieva Kerēvica – meistarklase "Viena skaņa"; Kaspars Ansons – meistarklase "No idejas līdz radio"; Kaspars Blūms-Blūmanis (Kasher Bloom) – meistarklase "Skatuves stils un mode".

2. Aktiermeistarība, režija, skatuves runa, personība. Vada: Rēzija Kalniņa, Baiba Sipeniece-Gavare, Dita Torstere-Stepīte.

3. Mūzikas menedžments, pasākumu organizēšana, izklaides industrijas vadība un producēšana. Vada: Ģirts Majors, Guna Zučika, Aivars Hermanis.

Projekta mērķis ir veicināt māksliniecisko spēju attīstību, dodot iespēju jaunajiem talantiem gūt zināšanas, kā arī praktiskus padomus no profesionāliem un atzītiem vokālajiem pedagogiem, režisoriem, producentiem, mūziķiem, aktieriem, komponistiem un citiem radošās izklaides industrijas profesionāļiem. Piedalīšanās projektā ikvienam dalībniekam ir solis ceļā uz tālākiem sasniegumiem; tā ir iespēja gūt jaunas zināšanas un pieredzi no radošās industrijas profesionāļiem.

Praktiski padomi, vērtīgas zināšanas, ieteikumi, pieredze, iedvesmojoši stāsti un iedrošinājums jauniem sasniegumiem un izaicinājumiem – bez vecuma ierobežojuma!

Biļetes, kā arī detalizēts programmas izklāsts pieejams te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!