Foto: Publicitātes foto
Šī gada 5.oktobrī jauno sezonu Līgatnes Zeit koncertzālē atklās talantīgais ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš ar solo koncertu „Aizrautība". 2019. gadā ir nācis klajā ģitārista Mārča Auziņa otrais solo albums "Aizrautība", kurā apkopoti mūziķa skaņdarbi, kas tapuši pēdējo 2 gadu laikā. Līdzās paša komponētiem skaņdarbiem "Aizrautībā" iekļautas arī divas kaverversijas": I. Kalniņa "Dūdieviņš" un V. Krieviņa "Meitenei kafejnīcā", kas guvušas lielu klausītāju atzinību solo koncertos.

"Man pašam ir prieks priekš sevis atklāt neparasto, mūsdienīgo, industriālo un vienlaicīgi mājīgo Līgatnes Zeit koncertzāli. Ir radīta lieliska vieta gan mūzikas, gan mākslas baudītājiem, gan labas virtuves un atpūtas mīlētājiem", pauž Mārcis Auziņš.

Runājot par jano albūmu: "Aizrautība ar mūziku un ģitārspēli ir tā pastāvīgā sajūta, kas atkal un atkal liek ņemt rokās instrumentu, komponēt, aranžēt un meklēt jaunus, muzikālus izpausmes veidus. Tā ir vilkme pārvērst mirkļus, iespaidus, laiku un visu apkārt notiekošo ģitārmūzikā. Tā ir vēlme izzināt instrumenta un tā skanējuma un spēles robežas - nebeidzams izaicinājums atklāt un neapstāties. Tas ir tas mirklis uz skatuves, kad trīsstūrī - "Es. Mūzika. Klausītājs", notiek tā īpašā mijiedarbība, kas tik daudz prasa un vēl vairāk jo vairāk dod atpakaļ. Tas ir mans aicinājums - mana Aizrautība, kurā viss iespējams.

Organizē un ielūdz Zeit komanda.
Šeit notiek koncerti, saliedēšanās pasākumi, Tīklu parka aktivitātes, pārgājieni. Piektdienu bezmaksas mūzikas vakari ar lielākiem un mazākiem koncertiem, ar iespēju rezervēt galdiņu vakaram. Katru dienu atvērta Zeit kafejnīca un viesnīca naktsmieram.

Jaunās sezonas ietvaros, Zeit paredzēta plaša izklaides programma katru nedēļas nogali - gan koncerti, gan stāstnieku vakari ar vairāku kārtu vakariņām, kopā ar Latvijā zināmiem cilvēkiem. Aicinām iepazīties ar Zeit pasākumu programmu un jau laicīgi iegādāties biļetes.

Gaidāmie koncerti un notikumi Līgatnes Zeit koncertzālē.

28.septembris – Cēsu Stīgu kvartets, pl. 18:00.

3. oktobris - Stāstnieku vakariņas, pl. 20:00.

Vakara stāstnieks: aktieris Mārtiņ­š Meiers un viesis - šefpavārs Elmārs Tannis.

3 kārtu vakariņas no Zeit šefpavāra Oskara.

5. oktobris – Mārcis Auziņš "Aizrautība", pl. 18:00.

12. oktobris – Sonora Vaice un Ilze Ozola.

17. oktobris - Stāstnieku vakariņas, pl. 20:00.

Vakara stāstnieks: aktieris Mārtiņš Meiers un viesis - aktieris Juris Žagars.

3 kārtu vakariņas no Zeit šefpavāra Oskara.

2. novembris - Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo, "No Amerikas līdz Parīzei", pl. 18:00.

30. novembris - Katrīna Gupalo, solo programma "Klavieres un Katrīna", pl. 19:00.

14. decembris – Uģis Roze, Ginta Krievkalna, Kristaps Krievkalns, Ziemassvētku koncerts, "Bērnības stāsts", pl. 18:00.

21. decembris – Sergejs Jēgers, Ziemassvētku koncerts, pl.14.00.

Zeit – vieta, kurā būt kopā
Zeit ir vieta, kur rīkot svētkus, balles, seminārus, grupu ēdināšanu, vienlaicīgi līdz 120 viesiem. Kafejnīca ar sezonālu ēdienkarti. Viesnīca, kur nakšņot - ģimenēm piemēroti numuriņi, kas pieejami visiem. Bērnu rotaļu istabas un Tīklu parks. Mākslas telpa ar laikmetīgām izstādēm.
Piektdienu bezmaksas mūzikas vakari. Vasaras mūzikas un mākslas festivāli.

www.facebook.com/pg/hotelzeit/events/
www.zeit.lv

Adrese: Gaujas iela 4, Līgatne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!