Foto: Raitis Puriņš
Mūzikas instrumentu veikalu tīkla ''Mūzikas Centrs'' Klavieru salonā 3.augusta pēcpusdienā notika Yamaha koncertflīģeļa CFX prezentācija un arī mākslinieka Kārļa Siliņa gleznu izstādes atklāšana, ko apmeklēja mūziķi, mākslinieki un kultūras iestāžu vadītāji.

Gleznotāja Kārļa Siliņa darbi atrodas Latvijas Nacionālā mākslas muzeja un Latvijas Mākslinieku savienības muzeja kolekcijās, kā arī privātkolekcijās Latvijā, ASV, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Turcijā, Krievijā, Francijā un Austrālijā. ''Mūzikas Centra'' Klavieru salonā izstādītas gleznas, kas sasaucas ar mūzikas tēmu.

Pasākuma muzikālajā daļā Yamaha kompānijas reģionālais vadītājs Baltijas valstīs Gints Dobbermans klātesošos iepazīstināja ar firmas Yamaha izcilo instrumentu – koncertflīģeli CFX. Tas 30.jūlijā skanēja arī koncertā ''Trīs Osokini Jūrmalā'' Dzintaru koncertzālē, bet ''Mūzikas Centrā'' to ieskandināja pianiste Liene Circene-Ziemele.

''Mūzikas Centra'' Klavieru salonā ir eksponētas arī citas Yamaha klavieres, un vakara gaitā ikvienam bija iespēja tās izmēģināt.

Tuvāka informācija: www.muzikascentrs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!