Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu sezonu atsācies Eiropas kino skatītāju konkurss "European Film Challenge", kurā iespējams laimēt ceļojumus uz Eiropas prestižākajiem kinofestivāliem – šoreiz tas būs Venēcijas kinofestivāls, portālu "Delfi" informē "Kino Bize" pārstāve Madara Kļavinska.

Eiropas kino skatītāju konkurss "European Film Challenge" vienlaikus norisinās astoņās valstīs – Latvijā, Lietuvā, Somijā, Serbijā, Horvātijā, Bosnijā un Hercegovinā, kā arī Spānijā un Portugālē. Pēc katra konkursa posma viens dalībnieks no katras valsts dodas uz prestižajiem Eiropas kinofestivāliem Berlīnē, Kannās un Venēcijā.

Lai piedalītos konkursā par braucienu uz Venēcijas kinofestivālu, skatītājiem līdz konkursa beigām 15. jūlijā jānoskatās 10 Eiropas filmas, jādalās ar iespaidiem par tām sociālajos tīklos ar tēmturi #EuropeanFilmChallenge un jākrāj punkti konkursa platformā.

Piedāvājot dažādus papildpunktus, konkurss rosina skatītājus dažādot savu kino skatīšanās pieredzi un meklēt jaunus veidus, kur un kā legāli skatīties Eiropas kino. Konkursa pirmajā un svinīgajā nedēļas nogalē skatītāji varēja iegūt dāsnus papildpunktus un brīvbiļetes par kinoteātrī "Kino Bize" redzētām filmām. Konkursa gaitā gaidāmas arī citas papildpunktu akcijas, par kurām dalībnieki tiks informēti sociālajos tīklos.

Iepriekšējais konkursa posms par braucienu uz Kannu kinofestivālu noslēdzās 15. aprīlī, un tajā laimēja #EuropeanFilmChallenge dalībniece Nataļja Jacenko, kas jau pēc pāris nedēļām dosies uz Franciju.

Vairāk informācijas un konkursa noteikumi atrodami konkursa mājaslapā un "Facebook" profilā.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!