Pēdējā poteriādes filma "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa"), kas uz ekrāniem nonāks nākamā gada vasarā, būs īsta kara filma, paziņojuši filmas aktieri.

"Par Hariju Poteru 7 ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Pirmā daļa") cilvēki saka - o, tas ir grāvējs, taču tā ir tik nomierinoša, ja salīdzina ar to, kāda būs nākamā daļa," paziņoja Harija Potera atveidotājs Daniels Redklifs. "Tā kā nākamajā filmā viss sižets būs jau attīstījies, tad jūs vienkārši priecāsieties par visa notiekošā neprātīgumu," piebilda Redklifs intervijā ziņu aģentūrai "Reuters". "Pēdējā filma būs ļoti, ļoti spraiga, ar daudz dažādiem notikumiem, un tā būs gluži kā kara filma."

"Dažās ainās, kur ir visas slimnīcas gultas un kaudzēm līķu visās malās, - tas būs pilnīgi jauns līmenis Harija Potera filmai. Tas būs episki," piebilda Rūperts Grits, kas filmā atveido Harija Potera labāko draugu Ronu.

Savukārt, runājot par filmu "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Pirmā daļa"), kas nupat nonākusi kinoteātros, aktieri atzina, ka tā bijusi viņu mīļākā poteriādes daļa, jo viņiem bijis vairāk laika, lai izpētītu savus varoņus. "Man tā bija interesantākā stāsta daļa, jo tieši tur attīstās un mainās varoņi," atzina Redklifs. "

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!