Foto: Vida Press

Leģendārais amerikāņu aktieris Als Pačīno būs redzams jaunajā Džonija Depa filmā "Modi", kas stāstīs par itāļu mākslinieku Amedeo Modiljāni, raksta britu izdevums "The Guardian". Tā būs Depa otrā režisētā filma.

Alam Pačīno ir atvēlēta mākslas kolekcionāra Morisa Gonjata loma. Modiljāni tēlojums uzticēts itāļu aktierim Rikardo Skamarčo. Filmas uzņemšanu plānots sākt šīgada rudenī Budapeštā, Ungārijā.

"Modi" producenti stāsta, ka filma ir iecerēta kā haotisku notikumu salikums, kas skatītāju ievedīs 1916. gada, Pirmā pasaules kara laika Parīzes ielās un bāros. Tobrīd Modiljāni bēguļo no policijas un viņam ir sarežģītas attiecības ar vairākiem māksliniekiem. Filmas pamatā ir amerikāņu dramaturga Denisa Makintaira luga.

Alam Pačīno šobrīd ir 83 gadi, viņš ir viens no slavenākajiem savas paaudzes aktieriem, deviņas reizes nominēts "Oskaram".

Džonijs Deps vairākus gadus bija ārpus filmu industrijas, kamēr ritēja skandaloza šķiršanās prāva ar viņa sievu aktrisi Amberi Hērdu. ASV tiesa nosliecās Depa pusē, atzīstot, ka Hērda viņam cēlusi neslavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!