Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss un viņa dzīvesbiedre Rita Vilsone, kuriem pirms dažām dienām "Covid-19" pārbaudes uzrādīja pozitīvu rezultātu, nule kā izrakstīti no slimnīcas Goldkostā, Austrālijā, otrdien, 17. martā, pavēstīja pāra dēls Čets Henkss.

Pāris šobrīd atrodas mājās un ievēro pašizolācijas režīmu.

"Viņi jūtas krietni labāk, un tas ir atvieglojums," sociālajā tīklā "Instagram' publicētā video sacīja Čets Henkss, vienlaikus vēlot visu to labāko citiem, kurus skāris vīruss.

Viņš arī mudināja savus sekotājus saglabāt mieru un nebūt egoistiskiem.

Vēl pirms tam Holivudas pāris tviterī no slimnīcas publicēja paziņojumu, sakot, ka process saistībā ar atlabšanu noris bez liekas steigas.

"Mums ir "Covid-19", un mēs esam izolācijā, lai mēs to neizplatītu nevienam citam. Ir cilvēki, kam tas var izraisīt ļoti nopietnu saslimšanu. Mēs šo lietu risinām, neko nesasteidzot," aktieris skaidroja tviterī.

"Ir lietas, ko mēs varam darīt visi kopā, lai tiktu šim visam cauri, sekojot ekspertu padomam, rūpējoties pat sevi un vienam par otru. Vai ne," vaicāja aktieris.

Henkss ir pirmā Holivudas zvaigzne, kas publiski paziņojusi par inficēšanos ar jauno koronavīrusu, kas izplatās pasaulē.

63 gadus vecais Henkss skaidroja, ka viņam ar sievu sācies drudzis, kad viņi apmeklēja Austrāliju, kurš viņš plāno filmēties jaunā kinofilmā par Elvisa Preslija dzīvi.

Baza Lurmena režisētajā studijas "Warner Bros" filmā par Elvisu Henkss tēlos leģendārā dziedātāja ilggadējo menedžeri Tomu Pārkeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!