Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien, 20. jūnijā, pulksten 18.00, Kaņepes Kultūras centrā notiks filmas "The Song of Sway Lake" (2018) izrādīšana ar režisora Ari Golda (Ari Gold) līdzdalību. Filma ir uzvarējusi 20 dažādos starptautiskos filmu festivālos un iekļauta vairāk nekā 100 filmu festivālu izlasē visā pasaulē, portālu "Delfi" informē KKC pārstāve Anna Pētersone.

"The Song of Sway Lake" ir romantiska drāma par pagātnes burvību. Pēc tēva nāves jaunais džeza kolekcionārs Olijs Svjes (Ollie Sway) uzrunā savu vienīgo draugu, krievu izcelsmes klejotāju, lūdzot palīdzību nozagt oriģinālo, pirmo ieraksta mūzikas izdevumu - Otrā pasaules kara hitu "Sway Lake". Plāns izjūk, kad līdzdalībnieks iemīlas Olija aristokrātiskajā vecmāmiņā, kura jaunajā krievu vīrietī saskata savas jaunības dienas.

"Filma ir par vasaru uz ezera un krievu tautības viesi, kurš sava apmeklējuma laikā izmaina veselu ģimenes dzīvi. Stāsts ir par nostalģiju, veco mūziku un kultūru sadursmi. Pēc savas neilgās viesošanās Latvijā, uzskatu, ka filma tiešām tikpat labi varētu tikt uzņemta šeit – ņemot vērā Latvijas dabas dzeju un vispārējo vasaras noskaņu," tā par filmu stāsta pats režisors.

Filmā piedalās tādi atpazīstami aktieri kā Makolija Kalkina brālis Rorijs Kalkins un Roberts Šīhans ("Umbrella Academy", "Misfits").

Kino seanss sākas pulksten 18.00, ieeja – bez maksas. Seansa organizatori lūdz apmeklētājus ierasties laikus, jo vietu skaits ir ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!