Foto: Publicitātes foto

Četrās sērijās piektdienu vakaros pulksten 20.00 LTV1 un "Replay.lv" varēs sekot līdzi četru draugu piedzīvojumiem, kuri vēlas palīdzēt pensionāram Armandam nosargāt viņa māju jaunajā piedzīvojumu seriālā "Vecā dārza noslēpums", portālu "Delfi" informē LTV pārstāvji.

Jaunais četru mini sēriju seriāls "Vecā dārza noslēpums" ir ar dažādiem pārsteigumiem, noslēpumiem, kaitinoši tarkšķošu papagaili un interesantiem personāžiem. Pie pensionāra, VEF inženiera Armanda, kurš dzīvo vecā mājā ar nekoptu dārzu, ierodas piepūšamo rotaļlietu ražotājs Kārlis, kurš iekārojis vecā vīra māju. Armandam jācīnās ne tikai ar jaunā uzņēmēja spiedienu, bet arī ar četriem bērniem, kuri lien spēlēties viņa dārzā. Situācija izmainās, kad bērni uzzina par Kārļa un viņa pakalpiņu nolūkiem pārņemt dārzu ar negodīgām metodēm, un sāk Armandu aizstāvēt. Vienlaikus ir satraukums par divu nebēdnieku mammas privāto dzīvi. Tomēr izrādās, ka inženiera dārzs slēpj sevī daudz lielāku noslēpumu.

Bērnu lomās iejutušies Roze Baumane, Niks Rapšs, Emīls Pohorželskis un Emīlija Jakubāne. Pieaugušo lomas atveido aktieri Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Foto: Publicitātes foto

Seriāla režisors inscenētājs ir Olafs Okonovs, režisore Gunita Groša, galvenais operators Mārtiņš Jurevics, operators Ivo Skanstiņš, māksliniece Kristīne Lasmane, montāžas režisore Sandra Alksne, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, komponisti Andris un Reinis Sējāni, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, grima māksliniece Agita Ilješāne, ražošanas vadītāja Daiga Līcīte un producents Gatis Upmalis.

Foto: Publicitātes foto

Seriāls "Vecā dārza noslēpums" tapis studijā "Forma", kura iepriekš producējusi tādas skatītāju iemīļotas ģimenes filmas kā "Mazie laupītāji", "Ūdens bumba resnajam runcim" un "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru".

Seriālu varēs noskatīties līdz pat 2020.gada 15.martam tikai "Replay.lv" un ltv.lsm.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!