Foto: Reuters/Scanpix/LETA
ASV bijušā viceprezidenta Dika Čeinija meita kongresmene Liza Čeinija asi reaģējusi uz aktiera Kristiana Beila runu "Zelta globusu" ceremonijā, kur viņš pateicās sātanam par iedvesmu Dika Čeinija lomas atveidošanā filmā "Vice".

Liza Čeinija, kas Kongresa apakšnamā pārstāv Vaiomingu, tviterī publicējusi saiti uz laikraksta "The Independent" 2008.gada publikāciju par Beila aizturēšanu saistībā ar apsūdzībām par uzbrukumu mātei un māsai.

"Sātans, iespējams, iedvesmoja viņu darīt arī to," tviterī pieļāva republikāņu politiķe, kas arī pati atainota vairākiem "Zelta globusiem" nominētajā filmā.

2008. gadā Beils pats "brīvprātīgi ieradās Londonas policijas iecirknī, lai palīdzētu apsūdzību lietā, ko pret viņu policijā cēlušas viņa māte un māsa", tolaik skaidroja Beila pārstāvji.

Apsūdzības vēlāk tika noraidītas pierādījumu trūkumu dēļ. Aktiera māsā žurnālistiem norādīja, ka Beils "verbāli uzbrucis" viņai un viņu mātei.

Beils svētdienas vakarā "Zelta globusu" ceremonijā saņēma godalgu kategorijā "Labākais aktieris komēdijā vai mūziklā" par Čeinija lomas atveidošanu režisora Ādama Makeja filmā "Vice".

"Paldies tev, sātan, ka iedvesmoji mani atveidot šo lomu," saņemot godalgu, sacīja britu aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!