Klajā laists komēdijas "Es mīlu Jūsu meitu" DVD. Tā ir pirmā latviešu mākslas filma, kas izdota šādā formātā, ziņo filmas veidotāju pārstāvji.
DVD ir iekļauta filma ar tulkojumu krievu valodā, kā arī subtitriem krievu, lietuviešu, igauņu un angļu valodā. Diskā ir ieverti filmā neiekļautie un līdz šim publiski nedemonstrētie kadri, kā arī dažas īsfilmas, ko radošā brigāde uzfilmējusi atpūtas brīžos. Tāpat būs aplūkojamas arī fotogrāfijas no filmēšanas laukuma.

Filmas "Es mīlu Jūsu meitu" pirmizrāde notika 2004.gada maijā, kopš tā laika komēdija izrādīta kinoteātros visā Latvijā. Tā tika demonstrēta arī vasaras tūrē uz brīvdabas ekrāniem 10 Latvijas pilsētās. Filma 2004.septembrī tika demonstrēta arī TV3 ēterā.

Filmas "Es mīlu Jūsu meitu" tapšanas process ilga vairāk nekā gadu. Filmas scenārija autori ir "Mēmā šova" kolektīvs, režisori – Viesturs Dūle, Aldis Kalniņš, Krišs Ozols un Edmunds Jansons, savukārt lomas atveido – Uldis Dumpis, Regīna Razuma, Baiba Sipeniece, Valters Krauze, Jana Duļevska u.c.

Pašlaik "Mēmais šovs" sācis darbu pie jaunas filmas izstrādes, kas varētu nākt klajā 2008.gadā. Tā būšot traģikomēdija par kāda Eiropas ierēdņa piedzīvojumiem no pasaules nošķirtā ciematā, kur viņš ieradies, lai pielāgotu ciemata dzīvi modernajai pasaules kārtībai. To iecerēts filmēt Latvijā un arī ārvalstīs – Briselē un Vācijā. Līdzekļus filmas tapšanai plānots piesaistīt no Eiropas fondiem, pavēstīja Viesturs Dūle

Filma "Es mīlu jūsu meitu" jau atrodama Latvijas veikalu plauktos un tuvākajā laikā nonāks arī Lietuvas, Igaunijas un Krievijas tirdzniecības tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!