Foto: Publicitātes foto
Britu režisore Sema Teilore-Džonsone atteikusies veidot divus plānotos filmas "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas") turpinājumus, kas balstīti uz rakstnieces E.L.Džeimsas erotisko grāmatu triloģijas.

Māksliniece un režisore sacīja, ka esot "ļoti pateicīga" par iespēju ekranizēt Džeimsas grāmatu. "Vēlu veiksmi tam, kurš pieņems interesanto izaicinājumu izveidot otro un trešo filmu," viņa norādīja.

Filma "Fifty Shades of Grey" par sadomazohistiska miljardiera attiecībām ar jaunu studenti nopelnījusi nepilnus 560 miljonus ASV dolāru (509 miljonus eiro) no biļešu pārdošanas kinoteātros.

Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 100 miljoni Džeimsas triloģijas eksemplāru.

Medijos izskanējušas ziņas, ka Teilore-Džonsone un Džeimsa esot strīdējušās par dialogiem filmā. Džeimsa vēlējusies, lai tie būtu tādi paši kā grāmatā, savukārt Teilore-Džonsone uzskatījusi, ka tie jāmaina.

"Mēs visu laiku cīnījāmies viena ar otru," režisore sacīja intervijā žurnālam "Vanity Fair". "Viņa teiktu to pašu. Tas bija grūts un atklāsmēm bagāts laiks. Tas noteikti nebija viegls process."

Nākamās filmas iznākšana paredzēta 2017.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!