Foto: Publicitātes foto

Kinoteātris "Forum Cinemas" 3. maijā priecēja komiksu un supervaroņu fanus, uzņemot tos divos pirmizrādes seansos, lai vērotu jaunāko "Marvel" franšīzes filmu "Galaktikas sargi: 3. daļa". Forum Cinemas un "Kino Kults" organizētajos seansos vienu no gada gaidītākajām filmām kopā vēroja simtiem skatītāju.

3. maija vakarā pulksten 18.30 un 22.30 "Forum Cinemas" oremium klases auditorijā ISENSE tika aizvadīti īpašie pirmizrādes seansi filmai "Galaktikas sargi: 3. daļa", kas ir noslēdzošā daļa tās sērijā. Pirmo seansu apmeklētājus pirms jaunās kinolentes iesildīja tematiska viktorīna, kur ikvienam bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas par filmu sēriju.

"Forum Cinemas" "Kino Kults" seansi "Marvel" filmām, kā ierasts, notika īpašā atmosfērā, kur kopā ar supervaroņiem jaunākos piedzīvojumus izdzīvo kvēlākie fani, ar prieku vērojot pazīstamos tēlus un sen neredzētas sejas, vēsta kinoteātra pārstāvji.

"Galaktikas sargi" pirmo reizi nonāca pie faniem komiksu formātā 1969. gadā, un vairāk nekā 50 gadu vēlāk kino cienītāji var vērot noslēdzošo daļu ekranizācijas triloģijai, kas, līdzīgi kā citas supervaroņu filmas, gadiem ilgi ir izraisījusi plašu rezonansi starptautiskā mērogā. Izņēmums nav arī jaunākā filma, kas pirmajā nedēļas nogalē ir bijusi skatītākā Latvijā, bet pasaulē nopelnījusi vairāk nekā 282 miljonus ASV dolāru un jau ir kļuvusi par vienu no ienesīgākajām kinolentēm 2023. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!