Tradicionāli pirms ASV Kinoakadēmijas balvas "Oskars" nominatu paziņošanas svētdien nosaukti arī pērnā gada sliktākie kino darbi, jeb "Zelta avenes" ieguvēji – par sliktāko filmu pērn atzīta "Transformers: Revenge of the Fallen", sliktākais aktieris Niks Džonasi par lomu koncertfilmā "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience", bet sliktākā aktrise - Sandra Buloka par lomu komēdijā "All About Steve" .

Jau vēstīts, ka "Zelta avenes" saņemšanai tika virzīta arī filma "Land of the Lost", romantiskā komēdija "All About Steve", trilleri "G.I. Joe: The Rise of Cobra" un komēdiju "Old Dogs".

Savukārt Bulokai konkurenci "Zelta aveness"nominācijā veidoja dziedātāja Bejonsē, par lomu filmā "Obsessed", Mailija Sairesa par lomu filmā "Hannah Montana: The Movie"; Megana Foksa, no jau pieminētās Transformeru jaunākās filmas, kā arī "Sex and the City" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere par lomu filmā "Did You Hear About The Morgans?".

Atgādinām, ka Sandra Buloka nesen notikušajā "Zelta Globusu" ceremonijā saņēma balvu kā Labākā aktrise par lomu filmā "The Blind Side". Iespējams, par darbu šajā kinolentē viņa būs nominēta arī "Oskaram". Tādejādi nav izslēgta iespēja, ka Buloka saņems gan "Avenes" gan "Oskara" balvu.

Uz Sliktākā aktiera titulu pretendēja Kevins, Džo un Niks Džonasi par savu koncertfilmu "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience", Vils Farels par lomu filmā "Land of the Lost", komiķis Stīvs Mārtins par lomu filmā "Pink Panther 2", Edijs Mērfijs par "Imagine That" un Džons Travolta par darbu kopā ar Robinu Viljamu komēdijā "Old Dogs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!