Kinorežisors Džons Būrmans uzskata, ka mazais aktieris Daniels Redklifs, kurš tēlo pārdabiskām spējām apveltīto burvi Hariju Poteru topošajā filmā, vēl neapzinās, kādas problēmas viņu sagaida turpmākajā dzīvē, ziņo "Empire Online".

"Es domāju, ka tas ir briesmīgs liktenis desmit gadus vecam bērnam," saka Būrmans, kurš ar Redklifu strādājis filmā "The Tailor of Panama" ("Panamas drēbnieks"). "Viņš ir jauks bērns, man viņš ļoti patīk. Taču es biju ļoti pārsteigts, ka viņš piekrita tēlot Hariju Poteru. Viņa māte sacīja, ka mudinājusi viņu tēlot mūsu filmā tāpēc, ka viņai šķitis, ka zēns ir kautrīgs un viņam trūkst pašapziņas, tāpēc šāda pieredze varētu palīdzēt viņam atraisīties, un ka tas būs tikai vienreizējs darbs. Tāpēc es biju pārsteigts, kad uzzināju, ka viņš nākamos četrus gadus gatavojas pavadīt, filmējoties Harija Potera lomā. Tā taču faktiski ir atvadīšanās no bērnības, vai ne?"

Redklifs, kurš Harija Potera lomu ieguva sīvā konkurencē ar daudziem citiem šīs lomas tīkotājiem, pie filmas "Harijs Poters un filozofa akmens" strādā kopš pagājušā gada septembra, un jau nākamruden viņam būs jāsāk darbs pie turpinājuma.

"Abi viņa vecāki ir ļoti stabili un saprātīgi cilvēki, tāpēc viņi droši vien palīdzēs viņam tikt galā," teica Būrmans. "Taču ko viņš darīs, kad atgriezīsies skolā? Viņš vienmēr būs Harijs Poters, man tā šķiet diezgan bēdīga perspektīva."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!