Foto: DELFI
Ikgadējā mūzikas festivāla "Laba Daba" organizētāji publicējuši video atskatu uz pērnā gada festivālu. Tas šogad notikušajā Latvijas Pasākumu producentu asociācijas apbalvošanas ceremonijā jau kārtējo reizi tika atzīts par labāko lielo publisko pasākumu Latvijā.

Video atskats uz pērnā gada festivālu:

Jau ziņots, ka šogad festivāls norisināsies no 1. līdz 3.augustam. Šogad uz sešām skatuvēm koncertus sniegs mūziķi no Jamaikas, Igaunijas, Izraēlas, Ukrainas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas un klausītāju zināmās pašmāju grupas.

Uz dažādām skatuvēm uzstāsies regeja izpildītājs Lee "Scratch" Perry, krievu "Theodor Bastard", ''Mostband'', izraēliešu pusakustiskais duets ''Bill&Murray'', ukraiņu ''Spiritual Seasons'', bet no pašmāju mūziķiem šogad uzstāsies "Oroboro", Nils Īle un "Afro Ambient", "Suņa stunda", "Iļģi", "Oranžās brīvdienas", "Striķis", "Starmetis" un "Gaujarts", kā arī "Zig Zag" ar Gvido Lingu.

Festivālā būs iespēja klātienē vērot arī "Das Sontags Legion", "The Black Tea", "Dust Devil Drive", folkmūzikas apvienības "Vecpilsētas dziedātāji" un "Nepieradinātā folka orķestris", jauno rokgrupu "Omerta", perspektīvo elektroniskās mūzikas mākslinieku Kodek un hip-hop izpildītāju Jacques of S'T'A.

Foto no pērnā gada festivāla:

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas jau sesto gadu notiks Līgatnes "Ratniekos" no 1.-3.augustam. Festivālā piedalīsies vairāk nekā 60 grupas un DJ apvienības uz sešām skatuvēm. Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm.

Biļetes uz festivālu nopērkamas visās "Biļešu serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!