Foto: Publicitātes foto

Kinoteātra "Kino Bize" īstenotā Antuāna Duanela kino skola izsludina papildu pieteikšanos uz lekciju ciklu pieaugušajiem.

Kā "Delfi" informē "Kino Bize" pārstāve Paula Bērziņa, Viktora Freiberga, Danielas Zacmanes un Dārtas Ceriņas vadītās nodarbības norisināsies reizi mēnesī, un to laikā būs iespēja gūt padziļinātu izpratni par pieciem kino vēsturē nozīmīgiem režisoriem.

Tā kā skatītāji izrādījuši interesi par kinolektoriju pieaugušajiem, "Kino Bize" organizē pieteikšanos jau otrajam lekciju ciklam. No februāra līdz maijam notiks piecas ikmēneša lekcijas – katrā no tām visa uzmanība tiks veltīta vienam kino vēsturē nozīmīgam režisoram un viņa filmām. Nodarbības pasniegs iemīļotie kino pētnieki un lektori: Viktors Freibergs, Daniela Zacmane un Dārta Ceriņa.

Pieteikšanās ir atvērta līdz 4. februārim, un pieteikties ir aicināti kino entuziasti neatkarīgi no priekšzināšanām un vecuma. Lekcijas norisināsies klātienē kinoteātrī, un to laikā varēs arī uzdot jautājumus un iesaistīties sarunās par kino.

Lekciju grafiks otrajai grupai:

09.02. pulksten 18.30 – Viktors Freibergs. Stenlijs Kubriks
02.03. pulksten 18.30 – Dārta Ceriņa. Anjēze Varda
30.03. pulksten 18.30 – Daniela Zacmane. Vitorio de Sika
27.04. pulksten 18.30 – Daniela Zacmane. Luijs Mals
25.05. pulksten 18.30 – Dārta Ceriņa. Aloizs Brenčs

Pieteikšanās notiek, rakstot uz e-pastu kino@kinobize.lv. Vietu skaits ierobežots. Vairāk informācijas par nodarbību norisi un maksu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!