Foto: Publicitātes foto
Oktobrī projekts “Kinopunkts” atsāk savu darbību visā Latvijā, demonstrējot Latvijā ražotu animācijas filmu programmu, portālu “Delfi” informē “Kinopunkta” pārstāve Maija Kalniņa.

Tāpat ”Kinopunkts” skatītājiem piedāvās sekojošas Latvijā ražotas filmas - ”Vientuļā sala”, ”Cilvēki Tur” un ”Dokumentālists”.

Projekts ”Kinopunkts” ietver 26 vietas Latvijā, kur regulāri tiek demonstrēts kino uz lielā ekrāna, nodrošinot iedzīvotājiem plašākas kinoskatīšanās iespējas un nacionālā kino pieejamību. Šogad ”Kinopunkts” ir uzsācis sadarbību ar Latvijas Filmu maratonu, tādejādi piedāvājot skatītājiem vienotu filmu programmu un paplašinot kinodemonstrēšanas tīklu.

Projekta vadītāja Maija Kalniņa norāda: ”Esam izbaukājuši visu Latviju, lai klātienē tiktos ar kultūras dzīves organizētājiem, noskaidrojot katras vietas iespējas, vēlmes un vajadzības, un kopīgi atrastu labāko risinājumu, kā filmas konkrētajā vietā nogādāt līdz skatītājiem. Ceram, ka skatītāju interese augs un lēnā garā tiks atdzīvināta kopīga kino skatīšanās tradīcija”.

Oktobra mēneša animācijas programmā iekļautas sekojošas animācijas filmiņas ”Kā lupatiņi mazgājas”, ”Es gribu redzēt rūķīšus!”, ”Ursus”, ”Korida”, un ”Zīļuks”.

Tuvākie seansi - 6. oktobrī Talsos un 7.oktobrī Alūksnē, Liepnā, Madonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!