Foto: Publicitātes foto
Kinoteātros Latvijā no 1. septembra skatāma asprātīgā un izsmalcinātā komēdija "Madāma" ("Madame"), portālu "Delfi" informē filmas izplatītāji.

Spilgtās raksturlomās filmā redzami pazīstamie aktieri Tonija Kolete un Hārvijs Keitels, kā arī spožā spāņu aktrise Rosija de Palma. Tāpat filmā iespējams izbaudīt grezno un skaisto Parīzes vidi.

Filma ir stāsts par mūsdienu Pelnrušķīti – mājkalpotāju, kura gluži negaidīti un ne pēc savas gribas pārtop par augstākās sabiedrības dāmu. Savas kundzes uzdevumā Marija pārģērbjas par spāņu aristokrāti, un... viņā iemīlas bagāts mākslas eksperts. Annu un viņas vīru Bobu nebūt neiepriecina šāds notikumu pavērsiens, un viņi izseko Mariju un viņas jauno mīļoto visā Parīzē. Annas laulības dzīve nav izdevusies, un viņa apņēmusies par katru cenu darīt galu šim romānam.

Komēdijā spilgti iezīmēti ekscentriski raksturi. Anna dzīvo greznībā, viņas galvenā nodarbe – rīkot ballītes, dibināt noderīgas pazīšanās, paredzēt notikumu gaitu un iepazīt katru labāk, nekā viņš pats sevi pazīst. Marija, harizmātiska un jautra sieviete, prot izbaudīt katru savas sievišķīgas laimes mirkli.

Filmas režisore – Amanda Stērsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!