No šī gada 4. jūnija uz lielajiem ekrāniem Latvijā varēs noskatīties animācijas filmu "Šreks: ilgi un laimīgi", informē kinoteātra "Cinamon" pārstāvji.

Šī būs ceturtā un visdrīzāk arī pēdējā daļa sērijās par milzu zaļo cilvēkēdāju Šreku. ASV filmu uz lielajiem ekrāniem sāks demonstrēt no 21. maija, bet Lielbritānijā no 2. jūnija.

Šobrīd jau sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz īpašajiem animācijas filmas "Šreks: ilgi un laimīgi" seansiem 30.maijā kinoteātrī "Cinamon" Turklāt nedēļas nogalēs seansus papildinās kinoteātra piedāvājums "Ģimeniskas brīvdienas" ar Šreka cienīgām aktivitātēm un izklaidēm bērniem.

Kinoteātrī "Cinamon" 30.maijā būs četri seansi: plkst 13:00, 15:15 animācijas filma dublēta latviešu valodā, savukārt plkst. 12:30, 14:45 dublēta krievu valodā.

Trīs nedēļas nogales: 30.maijā un 5.,6.,12.,13.jūnijā, bērni varēs ne vien dzīvot līdzi Šreka gaitām animācijas filmās, bet arī kinoteātrī izpriecāties rotaļās ar Šreku, piedalīties veiklības stafetēs, izpaust savas radošās dotības zīmēšanas stūrītī un ar seju apgleznojumiem līdzināties jaukajiem animācijas filmas varoņiem.

Kas gaida milzi cilvēkēdāju pēc tam, kad tas uzveicis ļaunu pūķi, atbrīvojis skaistu princesi un izglābis sievas ģimenes pārvaldīto karaļvalsti? Tā vietā, lai kā agrāk biedētu ciema iedzīvotājus, Šreks tagad negribīgi sniedz autogrāfus uz dakšām. Kur palicis milža cilvēkēdāja rēciens?

Ilgās pēc vecajiem labajiem laikiem, kad viņš jutās kā "īsts cilvēkēdājs", Šreks noslēdz vienošanos ar viltīgo un blēdīgo Rumpelrūķi un attopas ačgārnā un greizā Tāltālajā. Lai glābtu draugus, atjaunotu kārtību savā pasaulē un atgūtu savu īsto un vienīgo mīļoto Fionu, Šrekam nāksies krietni pasvīst.

Filmu varēs noskatīties gan kinoteātrī "Cinamon" gan "Parex Plaza", kā arī citviet Latvijā.

Filma tiek demonstrēta ar dublāžu latviešu, krievu valodā, kā arī angļu valodā bez subtitriem. Filmu varēs skatīties arī 3D formātā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!